Доставките от MARLIN.BG се извършват в цялата страна след получено електронно потвърждение от системата за поръчки. Доставките се извършват от нашия логистичен партньор ЕКОНТ. Цената на доставката е съобразена с теглото на стоката, Вашето местоположение, общата сума на поръчката и дали искате доставката да бъде изпълнена до Ваш адрес или до офис на Еконт, затова не винаги е еднаква. 


Условия и цени за поръчка и доставка на територията на Република България с куриерска фирма Еконт: 
https://static-content.econt.com/static/Courier_services_tariff.pdf 

Фирма БОБАЛ използва преференциални условия и отстъпки до 30 % от посочените цени на ЕКОНТ, от които Вие можете да се възползвате.


СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА.  Срокът за доставка е различен в зависимост от това къде се намирате, но за повечето населени места и София, обикновено е в рамките на 24 часа. Подробностите са описани по-долу:

  • Доставка до офис на Еконт  – поръчките, направени до 12:30 часа от понеделник до петък, се обработват от наша страна и се предават на куриер на същия ден, а пратката може да бъде получена от офиса на куриера на следващия работен ден. Офисите на Еконт работят и в събота, а по време на национални празници – по определен график, за който пускаме информация на сайта.
  • Доставка до адрес на клиента – поръчките, направени до 12:30 часа в от понеделник до петък, се обработват от наша страна и се предават на куриер на същия ден. Доставката се осъществява по графика на Еконт за съответното населено място (за повечето населени места в България – на следващия работен ден) и в рамките на 24 часа за град София.
  • Поръчки, направени след 12:30 ч. се обработват на следващия работен ден (т.е. срокът за доставка се увеличава с 1 работен ден). Поръчки, направени в събота и неделя или на национален празник, се обработват на първия работен ден, следващ почивните дни.
  • Доставка на поръчки в събота – офисите на фирма Еконт работят и в събота, така че е възможно, ако направите поръчката си в петък до 12:30 часа, да я получите на следващия ден от офис на куриерската фирма. Разбира се, трябва да съобразите посещението си в офиса им с тяхното работно време (обикновено е до 13 часа). Фирма Еконт може и да разнесе пратката Ви до адрес в съботния ден, но тази услуга се води куриерска услуга с приоритет и цената на доставката се увеличава.
  • Въпреки че доставки се извършват и в събота, молим да имате предвид, че в събота и неделя поръчки не се обработват и изпращат. Това означава, че поръчките, направени след 12:30 ч. в петък, и тези, пуснати в събота и неделя, ще бъдат обработени и предадени на куриер в понеделник. Съответно срокът за доставка започва да тече оттогава.