В наличност

МИКС ПОДПРАВКИ ЗА ПИЛЕШКО МЕСО – 700 гр.

22.51 лв.

Готова суха марината

Препоръчителна доза: 25 г марината на 1 кг месо

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: овкусете суровото месо с 25 г марината, оставете да престои 5 часа преди термичната обработка. (За течна марината: 25 г марината се се разбъркват с 40 мл вода и 40 мл олио – приложението е за 1 кг месо).

СЪСТАВ: глюкозен сироп на прах, дрождев екстракт, сол, подправки (включително брашно от горчица), билки, дехидратиран чесън, пшенично брашно, екстракт от бяло вино, анти-слепващ агент: силикон диоксид

АЛЕРГЕНИ: глутен, синап

Хранителна стойност за 100 гр. продукт
Енергийна стойност 809 kJ / 193 kcal
Мазнини, от които 1,6 %
- наситени мастни киселини 0,3 %
Въглехидрати 43 %
Захари 39,2 %
Фибри 3,5 %
Протеин 2,0 %
Сол 42,7 %